arrowBack
linkedin

Sabina Achterbergh

Achterbergh is voorzitter van Vereniging Sinti Roma Woonwagen bewoners Nederland. De Vereniging vormt een verbindende schakel tussen de Sinti en Roma en Woonwagenbewoners in Nederland onderling. En verbindt Sinti, Roma, Woonwagenbewoners, overheden(lokaal, landelijk en internationaal) en maatschappelijke organisaties. Achterbergh is gespecialiseerd in cultureel erfgoed en veelgevraagd spreker over de achtergrond en discriminatie van Sinti, Roma en Woonwagenbewoners.

Over INC Platform

Het programma tegen Discriminatie en Racisme, onderdeel van ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (PDR/OCW) start in het najaar van 2023 met een Intersectioneel Netwerk Co-Creatie (INC). INC is erop gericht om adviezen op te halen bij experts uit gemarginaliseerde gemeenschappen om discriminatie en racisme tegen te gaan in het onderwijs, de wetenschap, de media en de kunst & cultuursector.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close