arrowBack
linkedin

Reza Kartosen – Wong

Kartosen-Wong is schrijver, media- en cultuurwetenschapper en docent media en cultuur aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is als docent verbonden aan de afdeling Mediastudies waar hij o.a. vakken als 'Media, representatie en identiteit', 'Media en Diversiteit' en 'Decolonising Media Studies' en 'Ontwikkelingen in Televisieproductie' ontwikkelt en doceert. Met zijn vrouw Chee-Han Kartosen-Wong begon hij in 2018 Bongkar met Wongkar, een sociale onderneming die zich inzet voor een diverser en inclusiever media- en cultuurlandschap in Nederland. Samen schrijven ze kinderboeken. Teven is hij opiniemaker en veelgevraagd spreker.

Over INC Platform

Het programma tegen Discriminatie en Racisme, onderdeel van ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (PDR/OCW) start in het najaar van 2023 met een Intersectioneel Netwerk Co-Creatie (INC). INC is erop gericht om adviezen op te halen bij experts uit gemarginaliseerde gemeenschappen om discriminatie en racisme tegen te gaan in het onderwijs, de wetenschap, de media en de kunst & cultuursector.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close