arrowBack
linkedin

Natascha Slagtand

Slagtand is mede-initiatiefnemer van het platform SABI: verbindende organisatie die middels een Rotterdams community online platform licht wil schijnen op de grassrootsbewegingen en ontwikkelingen uit de stad. Met het als doel positieve veranderingen mogelijkheid te maken voor Rotterdammers met een Afrikaanse, Caribische en inheemse oorsprong. Tevens is ze lid van de Raad van Toezicht van het Kenniscentrum Cultuuronderwijs Rotterdam en treedt (inter)nationaal op als artiest onder de naam: Tasha’s World

Over INC Platform

Het programma tegen Discriminatie en Racisme, onderdeel van ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (PDR/OCW) start in het najaar van 2023 met een Intersectioneel Netwerk Co-Creatie (INC). INC is erop gericht om adviezen op te halen bij experts uit gemarginaliseerde gemeenschappen om discriminatie en racisme tegen te gaan in het onderwijs, de wetenschap, de media en de kunst & cultuursector.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close