arrowBack
linkedin

Mitchell Esajas

Esajas is medeoprichter van New Urban Collective & The Black Archives:een archief, expositieruimte en cultureel centrum over de Zwarte geschiedenis en cultuur in de Nederlandse context. Samen met kunstenaars, activisten, academici, gemeenschappen en andere organisaties maakt TBA de gewiste geschiedenissen zichtbaar en toegankelijk voor een breed publiek. Esajas is ook medeoprichter van Kick Out Zwarte Piet en het Zwart Manifest.

Over INC Platform

Het programma tegen Discriminatie en Racisme, onderdeel van ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (PDR/OCW) start in het najaar van 2023 met een Intersectioneel Netwerk Co-Creatie (INC). INC is erop gericht om adviezen op te halen bij experts uit gemarginaliseerde gemeenschappen om discriminatie en racisme tegen te gaan in het onderwijs, de wetenschap, de media en de kunst & cultuursector.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close