arrowBack
linkedin

Lucia Martis

Martis is oprichter van stichting ProFor: een organisatie die de participatie van mensen in een kwetsbare positie bevordert door middel van cursussen, trainingen, voorlichtingen, methodiekontwikkeling en projecten. De organisatie verleent één-op-één hulp aan mensen met lage inkomens, of soms ook mensen die hier al tien jaar wonen en geen documenten hebben. ProFor is vooral gericht op Spaanstaligen en andere mensen uit het Caraïbisch gebied en verschillende mensen van het Afrikaans continent.

Over INC Platform

Het programma tegen Discriminatie en Racisme, onderdeel van ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (PDR/OCW) start in het najaar van 2023 met een Intersectioneel Netwerk Co-Creatie (INC). INC is erop gericht om adviezen op te halen bij experts uit gemarginaliseerde gemeenschappen om discriminatie en racisme tegen te gaan in het onderwijs, de wetenschap, de media en de kunst & cultuursector.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close