arrowBack
linkedin

Lionel Martijn

Martijn is directeur van Stichting Ocan (Overlegorgaan Caribische Nederlanders). Hij heeft de afgelopen jaren in diverse adviseurs- en bestuurdersfuncties gefunctioneerd, en is actief in het ouderenwerk, sport en het tegengaan van polarisatie. Martijn heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd op het terrein van grootstedelijke vraagstukken, social work en thema's zoals diversiteit & inclusie.

Over INC Platform

Het programma tegen Discriminatie en Racisme, onderdeel van ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (PDR/OCW) start in het najaar van 2023 met een Intersectioneel Netwerk Co-Creatie (INC). INC is erop gericht om adviezen op te halen bij experts uit gemarginaliseerde gemeenschappen om discriminatie en racisme tegen te gaan in het onderwijs, de wetenschap, de media en de kunst & cultuursector.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close