arrowBack
linkedin

Ira Kip

Kip is samen met haar zus oprichter van creatief bureau KIP Republic. Binnen dit productiehuis staan verhalen over identiteit, gemeenschapsvorming en cultureel erfgoed centraal. Daarnaast is ze mede-initiatiefnemer van de Free Heri Heri maaltijden. Samen met haar team en 150 aangesloten organisaties en bedrijven, delen ze duizenden gratis heri heri maaltijden uit tijdens Keti Koti om te zorgen voor verbinding en de herdenking inclusiever maken.

Over INC Platform

Het programma tegen Discriminatie en Racisme, onderdeel van ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (PDR/OCW) start in het najaar van 2023 met een Intersectioneel Netwerk Co-Creatie (INC). INC is erop gericht om adviezen op te halen bij experts uit gemarginaliseerde gemeenschappen om discriminatie en racisme tegen te gaan in het onderwijs, de wetenschap, de media en de kunst & cultuursector.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close