arrowBack
linkedin

Ewoud Butter

Butter is zelfstandig onderzoeker, journalist en schrijver van toneelstukken. Zijn expertise ligt in emancipatie, diversiteit, inclusie, islam, discriminatie, radicalisering en energietransitie. De belangrijkste werkvelden waarop hij actief is zijn het sociaal domein, politiek & beleid, media, onderwijs en kunst & cultuur. Ewoud werkt voor onder andere gemeenten, de Rijksoverheid, NGO’s, woningcorporaties, theatergezelschappen, migrantenorganisaties en vrijwilligersorganisaties.

Over INC Platform

Het programma tegen Discriminatie en Racisme, onderdeel van ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (PDR/OCW) start in het najaar van 2023 met een Intersectioneel Netwerk Co-Creatie (INC). INC is erop gericht om adviezen op te halen bij experts uit gemarginaliseerde gemeenschappen om discriminatie en racisme tegen te gaan in het onderwijs, de wetenschap, de media en de kunst & cultuursector.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close