arrowBack
linkedin

Domenica Ghidei Biidu

Ghidei Biidu is jurist op het gebied van de mensenrechten en strategisch adviseur voor gelijkheid, inclusiviteit en diversiteit. Ook is ze lid van de European Commission against Racism and Intolerance en zit in de raad van advies van Kennisplatform Integratie & Samenleving, Atria Kennisinstituut, Amsterdam University College, Prodemos en Nidos. Zij is vicevoorzitter van de Geschillencommissie Passend Onderwijs en Voorzitter Landelijke Bezwaaradviescommissie Toelaatbaarheidsverklaring sbo/(v)so (LBT).

Over INC Platform

Het programma tegen Discriminatie en Racisme, onderdeel van ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (PDR/OCW) start in het najaar van 2023 met een Intersectioneel Netwerk Co-Creatie (INC). INC is erop gericht om adviezen op te halen bij experts uit gemarginaliseerde gemeenschappen om discriminatie en racisme tegen te gaan in het onderwijs, de wetenschap, de media en de kunst & cultuursector.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close