arrowBack
linkedin

Cissy Gressman

Gressman is artiest en creatief ondernemer. Onder haar alias Cissy Joan neemt ze als spoken word artist, event host en zangeres podia over met haar poëtische melodische optredens met een vleug maatschappelijke urgentie en warme presentatie. Als ondernemer is ze inzetbaar als schrijver van teksten op maat en teksten on the spot, coach en workshopdocent maar ook als programmamaker, verbinder en inspirator/spreker. In oktober 2022 is ze genomineerd voor de & Awards persoonsprijs van de code Diversiteit & Inclusie, voor haar rol als projectcoördinator van culturele manifestatie Bitterzoet Erfgoed. 

Over INC Platform

Het programma tegen Discriminatie en Racisme, onderdeel van ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (PDR/OCW) start in het najaar van 2023 met een Intersectioneel Netwerk Co-Creatie (INC). INC is erop gericht om adviezen op te halen bij experts uit gemarginaliseerde gemeenschappen om discriminatie en racisme tegen te gaan in het onderwijs, de wetenschap, de media en de kunst & cultuursector.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close