arrow Back

Wat is de rol van IZI Solutions en van Movisie?


Wat is de rol van IZI Solutions en van Movisie?

Movisie en IZI Solutions zijn gevraagd om het proces van co-creatie met maatschappelijke en formele stakeholders vorm te geven. Movisieis hét landelijk kennisinstituut voor een samenhangende aanpak van sociale vraagstukken. IZI Solutions is een sociaal innovatiebureau dat (inter)nationaal bekend staat om onze kennis en kunde van cultuur-/gedragsverandering, maatschappelijke vraagstukken en diverse gemeenschappen.

Gerelateerde nieuws items

Over INC Platform

Het programma tegen Discriminatie en Racisme, onderdeel van ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (PDR/OCW) start in het najaar van 2023 met een Intersectioneel Netwerk Co-Creatie (INC). INC is erop gericht om adviezen op te halen bij experts uit gemarginaliseerde gemeenschappen om discriminatie en racisme tegen te gaan in het onderwijs, de wetenschap, de media en de kunst & cultuursector.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close