arrow Back

Wat bedoelen jullie met co-creatie?


Wat bedoelen jullie met co-creatie?

Met co-creatie bedoelen we het proces waarbij verschillende stakeholders, zoals het ministerie van OCW, maatschappelijke en formele stakeholders, actief samenwerken bij het ontwikkelen, uitvoeren, monitoren, bijsturen en evalueren van beleid en interventies vanuit de OCW-agenda D&R. Het betreft een participatieve benadering waarbij de expertise, perspectieven en bijdragen van alle betrokken partijen worden benut om tot betere uitkomsten te komen dan wanneer zij individueel zouden handelen.

Gerelateerde nieuws items

Over INC Platform

Het programma tegen Discriminatie en Racisme, onderdeel van ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (PDR/OCW) start in het najaar van 2023 met een Intersectioneel Netwerk Co-Creatie (INC). INC is erop gericht om adviezen op te halen bij experts uit gemarginaliseerde gemeenschappen om discriminatie en racisme tegen te gaan in het onderwijs, de wetenschap, de media en de kunst & cultuursector.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close